Magisch 2024 gewenst!

ervaring

Ik wens iedereen een magische, gezond en gelukkig 2024.

In oktober 2023 tikte MA Support haar 10 jarig bestaan aan. Graag deel ik mijn ervaring met jullie.

Wow:

…Wat is die tijd omgevlogen
…Wat heb ik veel leuke en interessante mensen ontmoet
…Wat heb ik veel mooie opdrachten mogen doen
…Wat heb ik veel geleerd
…Wat heb ik veel structuur mogen aanbrengen
…Wat heb ik veel processen gezien
…Wat heb ik veel verschillende branches leren kennen
…Wat heb ik veel variatie in werk gehad
… Wat heb ik veel bedrijven mogen helpen om zaken voor elkaar te krijgen
… Wat heb ik veel verbindingen mogen leggen

en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Ik dank al mijn opdrachtgevers en collega’s voor het vertrouwen en de kansen die ik heb gekregen. Dankbaar voor de afgelopen 10 jaar, waarin ik zoveel heb geleerd, mensen heb mogen ontmoeten en veel opdrachtgevers en hun medewerkers heb kunnen helpen. Ik kijk met veel plezier terug op de afgelopen 10 jaar.

Belangrijkste leerpunten

Mijn belangrijkste drie leerpunten uit de afgelopen jaren wil ik graag met je delen:
1. Volg je hart.
2. Vertrouw op jezelf.
3. Zorg dat je zelf de regie houdt.

Deze drie leerpunten hebben mij enorm veel gebracht. Als ondernemer moet je zorgen dat je het roer zelf in handen hebt, het is belangrijk om op jezelf te vertrouwen en als je je hart volgt wordt je daar het meest gelukkig van.

In de afgelopen 10 jaar heb ik heel veel mooie opdrachten gedaan, maar ook opdrachten waarbij het niet 100% goed voelde en waar ik vooraf mijn twijfels had. Toch ben ik in deze opdrachten gestart, maar gaandeweg bleek toch dat ik hier niet gelukkig van werd. Snel opgeven is voor mij geen optie, dus schouders eronder en gaan, was mijn motto. Vaak handel je vanuit je verstand en niet vanuit je hart. Het is zo belangrijk om juist wel naar je hart te luisteren. Verstand lijkt goed, maar achteraf blijkt toch dat je hier niet gelukkig van wordt.

Ook heb ik geleerd dat je de regie in eigen handen moet houden en voorin de bus moet zitten. Neem zelf initiatief en bespreek dingen als het niet goed voelt. Je mag op jezelf vertrouwen en als mensen op een bepaalde manier reageren, zegt dat vaak meer over die persoon dan over jezelf.

Tien jaar geleden vond ik het best spannend om als zelfstandige te starten, maar toch ook een enorme uitdaging. Het eerste jaar was het wel aanpoten en doorzetten, maar wat ben ik blij en trots dat ik nu de 10 jaar heb aangetikt. Ik ga gewoon nog even lekker door en wie weet maak ik er wel 20 jaar van.

Drijfveren

Voor mij als ondernemer is vrijheid en vertrouwen het aller belangrijkste, daarnaast variatie in werkzaamheden. Ik werk klantgericht, wil graag meedenken maar ook zeker zaken voor mijn opdrachtgevers realiseren. Denken en doen moet in balans zijn en gepaard gaan met kwaliteit.

Bij een 10 jarig bestaan hoort natuurlijk een mooie nieuwe website in een fris nieuw jasje. Sabine Boogaard heeft voor mij een deze website gemaakt. Zelf ben ik heel blij met het einderesultaat. Als je het leuk vindt, kun je een kijkje nemen op mijn nieuwe website.

Tot slot dank ik al mijn opdrachtgevers en collega’s waar ik de afgelopen 10 jaar mee heb samengewerkt voor het vertrouwen, de mogelijkheden die ik heb gekregen en de mooie en leerzame tijd.

Volg je hart

 

Dit vind je misschien ook interessant:

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan