Midden Nederland, Loosdrecht

  06 12252557

Referenties

Stadsarchief Almere over “M.A. Support”:
Ilona is een allround management assistent die ons ondersteunt op het gebied van Office Management. Zij regelt onze financiële administratie (controle, budgetbewaking, contractbeheer, facturatie) en ons secretariaat (verslaglegging, actielijsten, organisatie), ondersteunt ons met onze publiciteit (maken van presentaties, projectondersteuning bij evenementen) en met onze facilitaire zaken.

Ilona is professioneel, klantgericht en op een aangename manier accuraat. Ze is een prettig persoon om mee samen te werken, ze denkt vanzelfsprekend mee en is altijd flexibel. Je merkt de passie voor haar werk aan haar gedrevenheid. Ze is een doener met hart voor de zaak en de mensen. Als je wilt dat het tot in de puntjes én op tijd klaar is, dan moet je het haar laten uitvoeren. Ellis Kreuwels

Keerpunt Hilversum over “M.A. Support”:
Ilona is een betrouwbare en hardwerkende vrouw. Ze is oplossingsgericht en initiatiefrijk. Ze heeft een goede computervaardigheid en is flexibel in haar dienstverlening. Ilona werkt klantgericht en kan snel zelfstandig ingezet worden.

Merkwaarden: Professioneel, Klantgericht, Deskundig, Betrouwbaar en Flexibel.

Advance Beleggen Loosdrecht over “M.A. Support”:
MA Support blijkt expertise te hebben over een breed scala aan diensten, variërend van administratie en factuurbehandeling tot webhosting, mailverzending voor grote groepen e-mailadressen en het perfectioneren van bestaande websites.
Zeer bedankt voor jouw support en graag tot de volgende keer. Gerard Jager

LaPauline over “M.A. Support”:
Ilona heeft kennis, interesse en een enorm enthousiasme die zij inzet in haar werk. Goed luisteren en afstemmen op wat voor mij belangrijk is, voelt zij goed aan. Dank voor je hulp! Ga zo door! Pauline Mauritz

Massagepraktijk Loosdrecht over “M.A. Support”:
MA Support heeft mij op weg geholpen met het opzetten van mijn administratie. Dit is een sterke kant van jou waar ik graag de vruchten van pluk. Ik voel dat het belangrijk is dat een ieder doet waar zijn of haar hart ligt. Succes met jouw Support! En tot een volgende ontmoeting.

Survival Interim Management over “M.A. Support”:
Ilona heeft mijn website vakkundig en snel gebouwd. Ook voor de google ranking heeft zij handige tips. Zij is handig met het Office pakket en websiteprogramma’s. Daarnaast verzorgt zij foutloos een deel van mijn administratie. Het voelt goed deze twee onderdelen uit handen te geven. 

Projecten

 Advance Beleggen
 Gemeente Almere
  Hovius Bouwadvies
 Hummelingschool
  Keerpunt
  LaPauline
  Massagepraktijk Loosdrecht
  Sales Optimaal
  Sales Totaal
  Stadsarchief (onderdeel van Gemeente Almere)
  Summit Communications
  Survival Interim Management
  Evelien Stricker
  Tulip Tennis Center


Sponsoring

In 2015 en 2016 heeft M.A. het Arubaans Olympisch Team, “the flying arubies” gesponsord.

Nieuws
Persbericht Nieuwsster 11 december 2013